Bekijk onze locaties

Bel me terug
X
ROTTERDAM BENNEBROEK AMERSFOORT HILVERSUM WASSENAAR ZEIST

Welkom

Wonen in een rustige leefomgeving waar u gebruik kunt maken van additionele service? Dat kan! Op deze website vindt u informatie over diverse wooncomplexen door het land, waar er naast het wonen andere zaken centraal staan. In deze complexen treft u o.a. een receptie en een huismeester. Het aannemen van pakketpost, het ophalen van huisvuil, het personeel in deze complexen staat voor u klaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de algemene ruimten voor diverse activiteiten of gewoon voor een kopje koffie en het lezen van de krant! 

De appartementen met additionele services bevinden zich op prachtige en uitstekend bereikbare locaties in Rotterdam, Amersfoort, Wassenaar, Hilversum, Zeist en Bennebroek. Iedere locatie beschikt over voldoende parkeerruimte. Deze appartementen zijn zowel ongemeubileerd als gemeubileerd te huur waarbij we rekening houden met uw budget en woonwensen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze direct beschikbare appartementen, wilt u een bezichtiging inplannen of wilt u meer informatie? Wanneer u uw contactgegevens achterlaat op onze website, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers.