Bekijk onze locaties

Bel me terug
X
ROTTERDAM BENNEBROEK AMERSFOORT HILVERSUM WASSENAAR

Welkom

Welkom op de website van Eenhoorn Management B.V. Eenhoorn beheert een nieuw en uniek woonconcept dat zich specialiseert in moderne huurwoningen voor senioren, expats, koppels, alleenstaanden of (young) professionals. Dit unieke woonconcept met een hoog serviceniveau is voor alle generaties. Het waarderen van de beste service is namelijk niet leeftijdsgebonden en bij ons waant u zich in een hotel. De aanwezigheid van een receptie, het ontnemen van zorgen, hulp bij technische klussen, het aannemen van pakketpost, het ophalen van huisvuil, het personeel van ieder complex staat voor u klaar. Of u hulpbehoevend bent of onregelmatige werktijden hebt, door een juist selectiebeleid weet u zeker dat u van de rust en veiligheid gaat genieten.

De appartementen bevinden zich op prachtige en uitstekend bereikbare locaties in Rotterdam, Amersfoort, Wassenaar, Hilversum en Bennebroek. Iedere locatie beschikt over voldoende parkeerruimte. Dit maakt de appartementen ook geschikt voor diegene die in de Randstad werkt en comfortabel wil wonen. Onze appartementen zijn zowel ongemeubileerd als gemeubileerd te huur waarbij we rekening houden met uw budget en woonwensen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze direct beschikbare appartementen, wilt u een bezichtiging inplannen of wilt u meer informatie? Wanneer u uw contactgegevens achterlaat op onze website, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer.