Bekijk onze locaties

Bel me terug
X
ROTTERDAM BENNEBROEK AMERSFOORT HILVERSUM WASSENAAR ZEIST

Welkom

Welkom op de website van Eenhoorn. Naast winkels, gezondheidscentra, bedrijfsruimten en woningen, beheert Eenhoorn een uniek woonconcept dat zich specialiseert in huurwoningen met additionele services voor senioren, expats, koppels en alleenstaanden. Dit unieke woonconcept met een hoog serviceniveau is voor alle generaties. In deze complexen treft u o.a. een receptie tijdens kantooruren en een huismeester. Het aannemen van pakketpost, het ophalen van huisvuil, het personeel in deze complexen staan voor u klaar. 

De appartementen met additionele services bevinden zich op prachtige en uitstekend bereikbare locaties in Rotterdam, Amersfoort, Wassenaar, Hilversum, Zeist en Bennebroek. Iedere locatie beschikt over voldoende parkeerruimte. Deze appartementen zijn zowel ongemeubileerd als gemeubileerd te huur waarbij we rekening houden met uw budget en woonwensen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze direct beschikbare appartementen, wilt u een bezichtiging inplannen of wilt u meer informatie? Wanneer u uw contactgegevens achterlaat op onze website, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers.

Eenhoorn Management B.V.

Arnhemse Bovenweg 35
3708 AA Zeist

beheer@eenhoorn.com